07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Komentirani nastopi

Glasbena šola vsako leto organizira in izvede komentirane nastope za učence nižjih razredov osnovnih šol in predšolskih otrok. Smoter oziroma cilj komentiranih nastopov je širjenje vsebine dejavnosti glasbene šole, kot so: spoznavanje inštrumentov in ljudskih pesmi, spodbujanje za vpis v glasbeno šolo in pridobivanje učencev za deficitarne oddelke oziroma inštrumente. Komentirane nastope vodijo učitelji nauka o glasbi s sodelovanjem učiteljev inštrumentalnega pouka, izvajajo pa jih učenci in učitelji glasbene šole v koncertni obliki ali kot glasbene pravljice s scenografijo in igro.  Komentirani nastopi so vsebinsko obogateni tudi z vsebino življenja in dela skladatelja Marjana Kozine.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.