07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Harmonikarski orkester

Harmonikarski orkester deluje z namenom, da uvaja učence klavirske harmonike v orkestralno igro. Poleg učencev, ki še obiskujejo glasbeno šolo, sodelujejo v orkestru tudi učenci, ki so šolanje na naši šoli že zaključili, vendar imajo še vedno željo po druženju in skupnem muziciranju. Harmonikarski orkester pomeni torej nadgradnjo solistične igre za učence, ki še obiskujejo pouk harmonike in možnost za vse tiste, ki po končani nižji glasbeni šoli ne nadaljujejo šolanja na srednji stopnji, vendar ne želijo opustiti svoje ljubezni do instrumenta.

 

Orkester poleg rednega šolskega programa nastopa na šolskih nastopih, na številnih javnih nastopih na občinski in državni ravni, na božičnem koncertu šolskih orkestrov ter na reviji harmonikarskih skupin in orkestrov. Harmonikarski orkester obiskuje 18 učencev vodi pa ga učiteljica Katarina Štefanič Rožanec.

 

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki