07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Harmonikarski orkester

Harmonikarski orkester deluje z namenom, da uvaja učence klavirske harmonike v orkestralno igro. Poleg učencev, ki še obiskujejo glasbeno šolo, sodelujejo v orkestru tudi učenci, ki so šolanje na naši šoli že zaključili, vendar imajo še vedno željo po druženju in skupnem muziciranju. Harmonikarski orkester pomeni torej nadgradnjo solistične igre za učence, ki še obiskujejo pouk harmonike in možnost za vse tiste, ki po končani nižji glasbeni šoli ne nadaljujejo šolanja na srednji stopnji, vendar ne želijo opustiti svoje ljubezni do inštrumenta.

 

Orkester poleg rednega šolskega programa nastopa na šolskih nastopih, na številnih javnih nastopih na občinski in državni ravni, na božičnem koncertu šolskih orkestrov ter na reviji harmonikarskih skupin in orkestrov. Harmonikarski orkester obiskuje okrog 15 učencev, vodi pa ga učiteljica Katarina Štefanič Rožanec.

 

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.