07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Glasbena šola Marjana Kozine Novo mesto

V Glasbeni šoli Marjana Kozine Novo mesto poučujemo naslednje predmete oziroma instrumente: violino, violo, violončelo, kontrabas, kljunasto flavto, flavto, oboo, klarinet, saksofon, rog, trobento, pozavno, tubo in druga trobila, tolkala, klavir, kitaro, harmoniko, diatonično harmoniko, orgle, petje, predšolsko glasbeno vzgojo za pet letne učence in glasbeno pripravnico za šest letne učence.

 

Hkrati s temi predmeti učenci obiskujejo še pouk nauka o glasbi in solfeggia ter sodelujejo v različnih komornih zasedbah in orkestrih. Na šoli delujejo simfonični, godalni, mladinski pihalni, harmonikarski orkester ter otroški in mladinski pevski zbor. 

img1 img2 img3 img4 img5

Novice in novosti

Spoštovani starši in bodoči učenci!

 

Obveščamo vas, da je na oglasni deski šole objavljen seznam vseh sprejetih učencev po instrumentih.

 

Sprejeti učenci boste v tajništvu šole dobili vpisno dokumentacijo, vpisnino 21,00 EUR pa boste poravnali po prejeti položnici. 

 

Vpis novih učencev v glasbeno šolo bo potekal: 

- v ponedeljek, 21. 6. 2021 dopoldan od  10. do 12. ure ter popoldan od 14. do 16. ure,
v torek, 22. 6. 2021 dopoldan od  9. do 11. ure ter popoldan od 14. do 16. ure,

 tl_files/logo/music-logo-treble-clef-and-vector-292221.jpg

Spoštovani starši, učenci in ostali ljubitelji glasbe,

 

ponovno smo začeli z izvajanjem individualnega pouka v prostorih šole. Ker zaradi epoidemiološke situacije nastopov v živo še nekaj časa ne bomo mogli izvajati, vas vabimo, da si ogledate spletne nastope naših učencev, ki so objavljeni spodaj.

 

Zahvaljujemo se tudi vam, spoštovani starši, da nas pri tem podpirate in nam pomagate.Preberi več →

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.