07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Mladinski pihalni orkester

Mladinski pihalni orkester deluje z namenom, da uvaja učence v orkestralno igro, obenem pa skrbi za podmladek v pihalnih orkestrih, ki delujejo v našem šolskem okolišu: Mestni godba Novo mesto, Pihalni orkester Krka, Pihalni orkester občine Šentjernej, Orkester Ave Šentjernej, Pihalni orkester Kostanjevica na Krki, Godba na pihala Šmarješke Toplice in seveda Novomeški simfonični orkester. Poleg rednega pouka orkester nastopa na šolskih nastopih, javnih nastopih, božičnem koncertu šolskih orkestrov, na državnih revijah mladinskih pihalnih orkestrov glasbenih šol Slovenije ter gostuje v tujini. Mladinski pihalni orkester šteje okrog 50 članov. V šolskem letu 2017/2018 je vodenje orkestra prevzel učitelj Rado Kompan.

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.