07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Javni nastopi

Glasbena šola Marjana Kozine je zvesta svojemu širokemu kulturnemu poslanstvu in z velikim številom internih, razrednih, komentiranih in javnih nastopov skrbi za vzgajanje in izobraževanje mladih v našem mestu in širši okolici. Organiziramo in izvajajmo številne interne, razredne, javne in komentirane nastope, ki imajo poseben izobraževalni pomen za vso predšolsko, osnovnošolsko in srednješolsko mladino.

 

Naši učenci in učitelji z glasbenim programom vsako leto popestrijo različne kulturne dogodke na občinski, državni in mednarodni ravni s solisti, komornimi skupinami in orkestri. Letno nastopajo na več kot 200 kulturnih dogodkih v novomeški in širši okolici. Nastopajo na otvoritvah, razstavah, protokolarnih sprejemih, proslavah in srečanjih. 

 

Za vrtce in osnovne šole vsako leto organiziramo in izvajamo komentirane nastope, kjer otroci spoznajo življenje in delo naše šole, inštrumente, ki jih poučujemo, skladatelja Marjana Kozino po katerem šola nosi ime in vpisne pogoje za sprejem v glasbeno šolo. Na koncu šolskega leta vsi inštrumentalni in pevski oddelek pripravijo zaključne javne nastope za javnost. Osrednja javna zaključna koncerta naši učencev izvedemo v Kulturnem centru Janeza Trdine Novo mesto, drugega pa v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju, kjer se predstavijo učenci dislociranega oddelka v Šentjerneju.

 

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.