07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Vpis v glasbeno šolo - predšolska glasbena vzgoja (rojeni 2015)

VPIS NOVIH UČENCEV

V GLASBENO ŠOLO MARJANA KOZINE NOVO MESTO

ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

 

 

Spoštovani starši,

 

obveščamo vas, da je vpis učencev v programe Glasbena pripravnica, instrument in petje zaključen. Imamo pa še nekaj prostih mest v programu Predšolska glasbena vzgoja - otroci rojeni leta 2015. 

 

Prijavnica za vpis in dopolnilo k prijavnici za vpis v glasbeno šolo je na voljo na spletni strani glasbene šole in v tajništvu šole. Poleg prijavnice za vpis prinesite v tajništvo šole še izpolnjen vpisni list in dopolnilo k vpisnemu listu - soglasje za obdelavo in objavo osebnih podatkov, ki je prav tako na voljo na spletni strani glasbene šole in v tajništvu šole. 

 

Podrobne informacije o vpisu novih učencev dobite v tajništvu šole, na telefonu 07/3323-143 in na naši spletni strani www.gs-mkozine.si.

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.