07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Vpis v glasbeno šolo - predšolska glasbena vzgoja, glasbena pripravnica, fagot in saksofon

 
VPIS NOVIH UČENCEV

 

V GLASBENO ŠOLO MARJANA KOZINE NOVO MESTO

ZA ŠOLSKO LETO 2019/2020

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da imamo v Glasbeni šoli Marjana Kozine Novo mesto še nekaj prostih mest v programu Predšolska glasbena vzgoja (otroci rojeni leta 2014) in Glasbena pripravnica (otroci rojeni leta 2013). 

Imamo tudi prosta mesta na deficitarnih instrumentih fagot in saksofon. Za vse zainteresirane kandidate bomo razpisali dodatni sprejemni preizkus v ponedeljek, 26. avgusta 2019 od 11. do 12. ure in od 15. do 16. ure. Podrobne informacije o sprejemnem preizkusu dobite v tajništvu šole, na telefonu 07/3323-143 in na naši spletni strani www.gs-mkozine.si v zavihku Sprejemni preizkus

 

Prijavnica za vpis (obojestransko) v programe Predšolske glasbene vzgoje in Glasbene pripravnice in dopolnilo k prijavnici za vpis v glasbeno šolo je na voljo na spletni strani glasbene šole in v tajništvu šole. Starši prinesite izpolnjeno prvo stran prijavnice v tajništvo šole.

 

Poleg prijavnice za vpis prinesite v tajništvo šole še izpolnjen vpisni list in soglasje za obdelavo in objavo osebnih podatkov, ki je prav tako na voljo na spletni strani glasbene šole in v tajništvu šole.

 

Podrobne informacije o vpisu novih učencev dobite v tajništvu šole, na telefonu 07/3323-143 in na naši spletni strani www.gs-mkozine.si.

 

                                                                                                                           

Matija Slak,

                                                                                                                                        ravnatelj                                                                                                    

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.