07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Vpis v glasbeno šolo - glasbena pripravnica

Spoštovani starši,tl_files/logo/sprejemni.jpg

 

obveščamo vas, da so prijave za vpis učencev v programe instrument in petje zaključene. Imamo pa še nekaj prostih mest v programu Glasbena pripravnica (otroci rojeni leta 2016).

 

 

Zainteresirani kandidati izpolnite vpisni list in dopolnilo k vpisnemu listu in ju podpisana pošljete na e-mail glasbene šole: gst-mkozina@siol.net, po navadni pošti na naslov: Glasbena šola Marjana Kozine Novo mesto, Jenkova ulica 1, 8000 Novo mesto ali osebno v tajništvo šole. Prijave zbiramo do 23. junija 2022 oziroma do zapolnitve prostih mest.

 

 

Podrobne informacije o vpisu novih učencev dobite v tajništvu šole, na telefonu 07/3323-143 in na naši spletni strani www.gs-mkozine.si.

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.