07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Vpis novih učencev v programa Predšolska glasbena vzgoja in Glasbena pripravnica

Spoštovani starši,tl_files/logo/sprejemni.jpg

 

obveščamo vas, da imamo v Glasbeni šoli Marjana Kozine Novo mesto še nekaj prostih mest v programu Predšolska glasbena vzgoja (otroci rojeni leta 2018) in Glasbena pripravnica (otroci rojeni leta 2017).

 

 

Starši oziroma skrbniki otroka prijavijo z elektronsko prijavnico ter izpolnijo vpisni listsoglasje za obdelavo osebnih podatkov in obrazec za plačilo. Podpisane obrazce vrnite na e-mail glasbene šole: gst-mkozina@siol.net, po navadni pošti na naslov: Glasbena šola Marjana Kozine Novo mesto, Jenkova ulica 1, 8000 Novo mesto ali osebno v tajništvo šole. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest. 

 

 

Podrobne informacije o vpisu novih učencev dobite v tajništvu šole, na telefonu 07/3323-143 in na naši spletni strani www.gs-mkozine.si.

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.