07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Vožnja otrok in parkiranje v času prenove

OBVESTILO ZA STARŠE
 
  V času prenove mestnega jedra prosimo vse starše naših učencev, da otroke v glasbeno šolo ne vozite po ulicah, ki so namenjene predvsem za prebivalce mestnega jedra, to sta Šolska in Vrhovčeva ulica, in da ne parkirate vozil pred frančiškansko cerkev ali glasbeno šolo. 
 
  Otroke lahko pripeljete do parkirišč v strogem centru mesta, od koder se  odpravijo peš do glasbene šole, ali pa parkirate na parkirišču v Kandiji in ostalih parkiriščih, ki niso v strogem centru mesta ter se prav tako peš odpravite v glasbeno šolo.
 
Kako poteka trenutna zapora prometa si lahko podrobneje preberete na TUKAJ.
 
Zaradi lažjega organiziranja prevoza vaših otrok v glasbeno šolo vas prosimo, da redno spremljate podrobnosti o spremembah prometnega režima na spletni strani Mestne občine Novo mesto.
Lepo vas pozdravljamo in se vam zahvaljujemo za razumevanje.
 
Matija Slak,
ravnatelj  

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.