07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

V Krki razglasili naj talente

 

tl_files/galerije/SIMFONICNI ORKESTER/Naj talent Krka/Krka_Srecanje_s_sponzoriranci-27-3-2019_61.jpg

Krkini talenti leta Jernej Slak, Jaka Pavlin in Matevž Šuštaršič.

 

    Včeraj so v novomeški tovarni zdravil Krka pripravili že 13. srečanje Krkinih sponzorirancev, na katerem so razglasili tudi talente za leto 2018. Kulturna in športna društva, ki jih Krka podpira kot pokrovitelj, so predlagala sedemnajst nadarjemih mladih kulturnikov in športnikov starih do 18 let, ki s svojimi dosežki izstopajo in uspešno predstavljajo svoje klube na številnih tekmovanjih, koncertih in turnirjih. Izmed njih so izbrali tri naj talente leta 2018 - glasbenika rogista Jerneja Slaka, odbojkarja Jako Pavlina in atleta Matevža Šuštaršiča, priznanja pa so podelili tudi ostalim štirinajstim kandidatom. Še posebej smo ponosni na našega učenca Jerneja Slaka, ki je s svojo vsestransko nadarjeno in dejavno osebnostjo odličen vzor mlajšim generacijam. Pri glasbenem delovanju in ustvarjanju ga vseskozi spremljajo dobra volja, otroška radoživost ter pripravljenost za predano delo, kar se kaže v njegovih dosežkih. 

 

 

tl_files/galerije/SIMFONICNI ORKESTER/Naj talent Krka/Krka_Srecanje_s_sponzoriranci-27-3-2019_57.jpg

Priznanje talent 2018  na kulturnem področju je prejel Jernej Slak iz Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto.

 

Dogodka se je udeležilo 200 predstavnikov klubov in društev, med njimi tudi 110 mladih kulturnikov in športnikov. Osrednja tema letošnjega srečanja je bila uporaba digitalnih tehnologij, še posebej družabnih omrežij, dejavnost društev in posameznikov na spletu, predvsem pa prednosti in pasti delovanja na družabnih omrežij, ki so del našega vsakdanjika in za mlade uporabnike pogosto izziv.

 

 

tl_files/galerije/SIMFONICNI ORKESTER/Naj talent Krka/KRKA_Srecanje_s_sponzoriranci_7 (1).jpg

Mladi športniki in glasbeniki s predstavniki Krke in Krkino maskoto mačkom Pikom.

 

 

 

Več o dogodku in nagrajencih ter njihovo predstavitev si lahko preberete v sporočilu za javnost v priponki.

 

Krka - Srečanje s sponzoriranci, sporočilo za javnost 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.