07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Pouk v glasbeni šoli od 9. novembra 2020 dalje

 

Spoštovani starši in učenci,

 

obveščamo vas, da bo pouk v Glasbeni šoli Marjana Kozine Novo mesto od ponedeljka, 9. novembra 2020 dalje zaradi izrednih razmer za vse učence potekal na daljavo.

 

Prav tako, kot pred jesenskimi počitnicami se bo individualni in skupinski pouk izvajal na daljavo preko video aplikacij, kot so Skype, Viber, Zoom, spletna učilnica v eGlasbeni šoli in podobno. Prosim vas, da se do ponedeljka z učitelji individualnega pouka instrumenta in petja dogovorite po kateri aplikaciji boste izvajali pouk na daljavo.

 

Skupinski pouk predšolske glasbene vzgoje, glasbene pripravnice, nauka o glasbi in solfeggia bo prav tako potekal na daljavo. Pouk bo potekal po urniku. Vsa potrebna navodila za izvedbo pouka vam bodo učiteljice nauka o glasbi pred začetkom pouka poslale na vaš ali učenčev elektronski naslov. Učenci naj imajo pripravljen učbenik, notni zvezek in pisalo.

 

Individualni pouk bo potekal preko katerekoli video aplikacije dvakrat tedensko pol ure, skupinski pouk pa enkrat tedensko eno uro.

 

Pouk komornih skupin in orkestrov odpade in se ne izvaja na daljavo.

 

Pouk na daljavo se bo izvajal na vseh šolah po Sloveniji, zato lahko pričakujemo tudi občasne motnje v povezavi. V tem primeru vas vljudno prosimo za razumevanje, saj se učitelji trudijo po najboljših močeh. 

 

                                                                                                                                                        Matija Slak,         

ravnatelj                 

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.