07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Pouk v glasbeni šoli od 19. do 23. 10. 2020

Spoštovani starši in učenci,

 

obveščamo vas, da bo pouk v Glasbeni šoli Marjana Kozine Novo mesto od ponedeljka, 19. oktobra 2020 do petka, 23. oktobra 2020 zaradi izrednih razmer za vse učence potekal na daljavo.

 

Individualni in skupinski pouk se bo izvajal na daljavo preko video aplikacij, kot so Skype, Viber, Zoom, spletna učilnica v eGlasbeni šoli in podobno. Prosim vas, da se do ponedeljka z učitelji individualnega pouka instrumenta in petja dogovorite po kateri aplikaciji boste izvajali pouk na daljavo.

 

Skupinski pouk predšolske glasbene vzgoje, glasbene pripravnice, nauka o glasbi in solfeggia bo prav tako potekal na daljavo. Pouk bo potekal po urniku. Na vaš ali učenčev elektronski naslov bo učiteljica poslala povezavo do spletne učilnice, kjer se bodo učenci ob redni uri priključili in začeli s poukom. Učenci naj imajo pripravljen učbenik, notni zvezek in pisalo.

 

Individualni pouk na daljavo bo potekal v živo preko katerekoli video aplikacije dvakrat tedensko pol ure, skupinski pouk pa enkrat tedensko eno uro.

 

Pouk komornih skupin in orkestrov v naslednjem tednu odpade in se ne izvaja na daljavo.

 

 

Zahvaljujem se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljam.

 

                                                                                                                                                        Matija Slak,         

ravnatelj                 

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.