07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Obvestilo - sproščanje omejitvenih ukrepov

Spotovani starši,

 

obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela Okvirni načrt spoščanja omejitvenih ukrepov, ki predvideva postopno sproščanje ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19 ter odpravljanje omejitev na področju vzgoje in izobraževanja. S tem se predvideva postopno vračanje učencev v šolske prostore v ponedeljek, 18. 5. 2020. Izvajali bomo samo individualni pouk instrumenta in petja. Orkestri, komorne skupine in skupinski pouk predšolske glasbene vzgoje, glasbene pripravnice in nauka o glasbi se bo še naprej izvajal na daljavo. 

 

Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci. V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) mora šola pred začetkom pouka OBVEZNO pridobiti podpisano IZJAVO STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V ŠOLO, s katero starši potrdijo, da je otrok zdrav.

 

Po elektronski pošti boste od učiteljev individualnega pouka prejeli Higienska priporočila za izvajanje pouka v šolah, ki si jih pozorno in natančno preberite.

 

Pomembno:

 

Na 17. strani Higienskih priporočil za izvajanje pouka najdete obrazec IZJAVA STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V ŠOLO, ki ga podpišete in skeniranega vrnete učiteljem po elektronski pošti, ali pa ga učenci prinesejo v fizični obliki podpisano v ponedeljek, ko bomo začeli s poukom.

 

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.