07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Na srečanju s sponzoriranci - KRKA, d. d.

Priznanje talent 2017 na glasbenem področju je prejela Tjaša Remec iz Glasbene šole Marjana Kozine iz Novega mesta
 
Počaščeni smo da smo danes lahko bili del čudovitega srečanja s sponzoriranci v Dvorani Krka. Na sprejemu za člane športnih klubov in kulturnih društev, ki jih sponzorira
Krka, d. d. je bilo prisotnih 180 predstavnikov klubov in društev, med njimi 110 mladih uspešnih športnikov, glasbenikov in ustvarjalcev. 
 
Na srečanju so izmed vseh izbrali tri najuspešnejše in jim podelili laskavi naziv NAJ TALENT 2017. Prejeli so ga Vid Dobrovoljc iz Šahovskega društva Krka Novo mesto, Tjaša Remec iz Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto in Iris Zoran iz Kegljaškega društva Krka Novo mesto. Poleg njih je Krkino priznanje za uspešnost na tekmovanjih, za spodbujanje k sodelovanju, pošteni igri, zdravi tekmovalnosti, spoštovanju, strpnosti in za dejavno predstavljanje sponzorja prejelo še 15 mladih talentov, med njimi tudi naša učenka Brina Kren. Vsem prejemnikom čestitamo!
 
Seveda smo izjemno ponosni na našo učenko in članico Novomeškega simfoničnega orkestra Tjašo Remec, ki si je s svojim izjemnim talentom in vztrajnim delom prislužila laskavi naziv TALENT LETA 2017. Tjaša, tebi in, seveda, tvoji učiteljici Ani Arh, čestitke iz srca!
 
                                                                                                                                           Vodstvo šole
 
VIR: Krka, d.d., Novo mesto
 
 
 

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki