07 33 23 143

gst-mkozina@siol.net
Info

Izvajanje pouka v živo v šoli od 22. 2. 2021 dalje

  

Spoštovani starši in učenci,

 

obveščamo vas, da se po zimskih počitnicah v ponedeljek, 22. 2. 2021 zopet začenja izvajanje individualnega pouka v živo v prostorih glasbene šole za vse učence.

 

V živo se bo izvajal samo individualni pouk inštrumenta in petja, pouk nauka o glasbi in ostalih skupinskih predmetov pa bo še naprej potekal na daljavo. Ker ima veliko učencev pouk inštrumenta vezanega na pouk nauka o glasbi, vas prosim, da do začetka pouka, to je v ponedeljek, 22. 2. 2021 s svojimi učitelji individualnega pouka prilagodite svoje urnike tako, da bodo imeli učenci čas, da pridejo domov in se v miru pripravijo na pouk nauk o glasbi, ki bo še naprej potekal na daljavo po ustaljenem urniku

 

Prosimo vas, da dosledno spoštujete higienska priporočila NIJZ in Higienska priporočila za izvajanje pouka v Glasbeni šoli Marjana Kozine NM, ki ste jih prejeli na vaše maile v začetku tega šolskega leta, najdete pa jih lahko tudi na naši spletni strani http://www.gs-mkozine.si/.    

 

 

Želimo vam še naprej lepe in sproščene počitnice v upanju, da se vsi zdravi vrnete nazaj v šolo.

 

Lepo vas pozdravljam,

 

Matija Slak

ravnatelj

 

 

Pojdi nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.